Nyári táborok 2015

NYÁRI PROGRAMJAINK


Egyedül élők hete – június 15 - 20. – Piliscsaba, Kálmán kir. útja 16.
Szénási Sándorné, Judit néni, ref. lelkipásztor vezetésével fogjuk ezt a hetünket megtartani, és különösen azokat a testvéreket hívjuk, akik nagyon egyedül érzik magukat ebben a világban, és szívesen eltöltenek egy hetet Isten ígéje mellett. Napi négy igei alkalom mellett a piliscsabai Lelkiszolgálat Háza ideális nyugodt környezetet biztosít személyes beszélgetésekre és elcsendesedésre. Lépcsőzni nem tudók elhelyezése a földszinten történik. Mozgásukban korlátozottaknak szívesen nyújtunk költségmentes szállítást. Költséghozzájárulás: 15000 Ft/fő az egész hétre, amely az idegenforgalmi adót is tartalmazza.
Jelentkezés: Hajdu Zoltánnál +06-30-946-8970 sz. telefonon vagy e-mail-ben: zolica01@gmail.com


Hitmélyítő hét - július 6 - 11. – Hajdúszoboszló, Hajnal u. 5.
Hajdu Zoltán missziós vezetőnk szervezésében a hajdúszoboszlói alkalmak új helyen és alkalomhoz méltóbb körülmények közt lesznek. Apartmanos elhelyezés mellett kellemes, ideális környezetben tölthetjük a hetet. Szeretettel várjuk a hitükben megerősödni, felfrissülni vágyó testvéreket. Naponta több igei szolgálatot és bizonyságtételt hallgathatnak a résztvevők. A programot úgy alakítottuk ki, hogy a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő használata is beleférjen a napba.
Költséghozzájárulás: 21000 Ft, amely a kényelmes szállást, a teljes ellátást és az idegenforgalmi adót is tartalmazza.
Jelentkezés: Hajdu Zoltánnál +06-30-946-8970 sz. telefonon vagy e-mail-ben: zolica01@gmail.com


Családos evangélizáló és hitmélyítő hét - július 13-18.
Hajdúszoboszló, Hajnal u. 5.
A Hitmélyítő héttel azonos helyszínen tartjuk többgenerációs családi hetünket. Az új apartmanos elhelyezés még ideálisabb körülményeket biztosít a kisgyermekekkel érkező családok számára. A hét igei alkalmait és programját úgy alakítottuk ki, hogy a gyermekek, házaspárok, fiatal felnőttek és az idősebb testvérek számára is frissítő lelki táplálékot nyújtson és a fürdő használata is beleférjen. Költséghozzájárulás: felnőttek részére 21000 Ft/fő. 6 – 12 éves korú gyermekeknek 50 %, 6 év alattiak részére 100 % kedvezmény.
Jelentkezés: Hajdu Zoltánnál +06-30-946-8970 sz. telefonon vagy e-mail-ben: zolica01@gmail.com


Kisgyermekes családok hete – július 13 - 18. - Piliscsaba
Szeretettel hívunk és várunk minden kis családot, házaspárt, esetleg egyedülállót, mindazokat, akik szívesen töltenek együtt pár napot kisebb-nagyobb gyermekekkel. Tíz év óta, nyaranként egy héten át, a gyerekekkel együtt várunk, figyelünk Isten szavára. Velük és tőlük tanulhatjuk az odaadást, a hitet, és a bizalmat, hisz így mondta Jézus Krisztus a tanítványainak (nekünk): 'Ha olyanok nem lesztek, mint a kisgyermekek...' Idei hetünk igéje-témája a Galatákhoz írt levél 5. része alapján:
„Szabadságra hívattatok el – A test a lélek ellen törekedik, a lélek pedig a test ellen”
A részvételi díj: 15 000 Ft felnőtteknek, gyermekeknek 10 év fölött 10000, 3 év fölött 6000 Ft, 3 év alatt ingyenes. (Anyagi kérdéseket a vezetővel lehet megbeszélni.)
Jelentkezés dr Michna Ottóné Ablonczy Ágnesnél.
Cím: 6500 Baja Fecske u 1/c - tel: 06 30 568 6813 - email: ablonczyagnes@gmail.com


Angol nyelvű ifjúsági tábor - augusztus 9 - 15. - Piliscsaba
Dr.Szabó Gábor egyetemi tanár vezetésével kerül megrendezésre angol nyelvű ifjúsági táborunk. Magyar fiatalok mellett Írországból érkező fiatalok részvételével és alkalmi közreműködésével, angol nyelven hallgathatják a résztvevők Isten üzenetét, és vehetnek részt a társalgásban, közös és csoportos beszélgetéseken. Jó alkalom a nyelvtanulásra, és külföldi barátokra is szert tehetnek a résztvevők. Korhatárok: 16 – 30 év. Elsősorban a nyelvet már alapszinten ismerő fiatalokat hívunk. A közös alkalmakon hallottakat a résztvevők nyelvtudásának megfelelő csoportokban beszélik meg. Ezt szervezett sportolási és kirándulási lehetőséggel, játékkal egészítjük ki, hogy a tábor mindenki számára kellemes élmény és hasznos legyen.
Részvételi költség: 22500 Ft, mely tartalmazza a szervezett kirándulás utazási költségét és az idegenforgalmi adót is.
Érdeklődés és jelentkezés:
Dr.Szabó Gábor +06-20-3927971, e-mail-ben: gszabo68@gmail.com
vagy Hajdu Zoltán +36-30-946-8970, e-mail-ben: zolica01@gmail.com


Idényzáró hitmélyítő hét - augusztus 24 - 39. - Piliscsaba
Nyári táborsorozatunk lezárása képpen tartjuk hitmélyítő hetünket. Miklóssy József CE alelnök vezetésével intenzív lelki programban vehetnek részt mindazok, akik szívesen zárják a nyarat a Lelkiszolgálat Háza nyújtotta csendes nyugodt környezetben és hívő testvérek közösségében. Költséghozzájárulás: 15000 Ft/fő.
Mozgásukban korlátozottaknak szívesen nyújtunk költségmentes szállítást.
Jelentkezés: Hajdu Zoltán +36-30-946-8970 vagy e-mail-ben: zolica01@gmail.com