misszió

Gyermek misszió - 'Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne akadályozzátok őket, mert ilyeneké az Isten országa.' Lukács evangéliuma 18,16. Szeretnénk lehetőséget biztosítani az utánunk jövő generációnak, hogy találkozzon Jézus Krisztus evangéliumával. Nyaranta Hajdúszoboszlón és Piliscsabán található missziós központunkben a LelkiSzolgálat Házában rendezünk gyermek evangélizációs heteket. Melyek minden érdeklődő számára nyitottak. Figyelje tavasszal megjelenő program füzetünket, vagy térjen vissza weboldalunkra, ahol tájékozódhat a táborok részleteiről.

Ifjúsági misszió - Egy elveszett, érték vesztett világban az utcát járva, a villamoson ülve, a híreket hallgatva szomorúan tapasztaljuk, hogy a következő generáció érzéketlenné vált az igazi emberi értékek felismerésére. Nincs már jó vagy rossz. Minden nézőpont kérdése. A vallás már ódivatú. Életcél és program, a ma öröme és gyönyöre. Ha baj van akkor pedig nincs mibe kapaszkodni, nincs mihez nyúlni, jön az összeomlás. Pedig Jézus Krisztusnak van egy programja az életre, s nem csak erre az életre, hanem az örök életre. Ez egy több mint 2000 éves program ami jól bevált és az a fura, hogy még mindig aktuális. Ezt a programot szeretnénk megismertetni rendszeres évközi alkalmainkon, ifjúsági találkozóinkon, táborainkban. Célunk, hogy azok a fiatalok, akik ezt az életprogramot választották, hasznos tagjai legyenek az egyházak gyülekezeteinek és társadalmunkna.

Lelkiszolgálat Háza Alapítvány - Alapítványunk üzemelteti Piliscsabán működő missziós központunkat a Lelki szolgálat Házát, mely a Bethánia CE Szövetség tulajdona, ahol az Evangélium hirdettetik minden korosztály számára. Egyetlen célunk, hogy Jézus Krisztus hirdettessék...  'Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus , aki adta önmagát váltságul mindenekért, mint tanúbizonyság a maga idejében...1 Timóteus 2,5-6 A Bethánia CE Szövetség alkalmaink nagy részét, főleg a nyári időszakban, itt Piliscsabán tarjuk. Az év jelentős részében viszont más keresztény szervezeteknek, gyülekezeteknek, ifjúsági csoportoknak ajánljuk házunk szolgáltatásait. Szolgálatunk célja, hogy megfelelő fizikai környezetet biztosítsunk más közösségek saját szervezésű alkalmaihoz. A házat a Lelkiszolgálat Háza Alapítvány működteti, amelyet a Bethánia CE Szövetséghez tartozó testvérek, és a házat használó közösségek adományaiból tartja fenn magát. Ha Ön budapesti, akkor kevesebb mint egy óra alatt ( autóval, vonattal, busszal) a világ zajától távol eső oázisra talál, amely lelki-testi felfrissülésre nagyszerű lehetőséget kínál. Ha Ön vidéki és olyan békés helyet keres alkalmaihoz, ahonnan Fővárosunk és a környék kulturális nevezetességei is könnyen elérhetőek, akkor az Lelkiszolgálat Háza jó választásnak tűnik.

www.lszh.org