FEL-AJÁNLOM Önkéntes program

FEL-AJÁNLOM önkéntes programunk keretében Te is kiválaszthatod, hogy milyen módon szeretnéd segíteni a Bethánia CE Szövetség munkáját. A programban három támogatási forma közül választhatsz: IMÁDSÁG, IDŐ és PÉNZ. Ezeken belül pedig három különböző célra várjuk a felajánlásokat: PINCE A30 keresztény ifjúsági klub, LELKISZOLGÁLAT HÁZA - missziós központ és IRATMISSZIÓ - Fénysugarak és az Új Mustármag valamint egyéb kiadványok elkészítése.

 

IMÁDSÁG - Sokszor úgy gondoljuk, hogy a misszióhoz elsősorban pénz kell. Ez nem igaz. A legfontosabb, hogy minden missziós tervünket, programunkat imádságban Isten elé vigyük. De ezt nem elég kizárólag a program vezetőjének és munkatársainak megtenni. Szükséges, hogy a legyenek olyan támogatók a háttérben akik naponta, hetente, vagy havonta vállalják az imádság szolgálatát.

IDŐ - 'Az idő pénz' tartja a mondás, de ez nem csak az üzleti életre igaz, hanem a Bethánia CE Szövetségben is. Ha anyagilag nem tudod támogatni a Szövetséget munkáját de időddel és tudásoddal szívesen támogatsz minket, azzal valójában komoly anyagi segítséget nyújtassz. Hiszen önkéntes munkáddal rengeteget tudsz spórolni a Bethánia CE Szövetség számára.

PÉNZ - Talán nem is kell magyaráznom ... Mindeddig csodálatosan megsegített minket az Úr. Mindig kaptunk annyi adományt, amennyire éppen szükségünk volt, és hisszük, hogy ez után is így lesz. Talán a Te felajánlásod segít abban, hogy egy új könyvet kadjunk, egy rászorulót támogassunk, vagy még egy fiatal megérthesse az evangéliumot, esetleg megtarthassuk alkalmazottainkat.

Felajánlásodat egy évre teheted meg a letölthető adatlap kitöltésével és visszajuttatásával. Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket. 

Bővebb információ: +36-20-381-60-62

info@ce-union.hu

Ne feledd felajánlásod elsősorban Istennek szól! De mi is hálásak vagyunk érte!